Η Εταιρεία Μας

Η Greek Sea είναι μια αξιόπιστη εταιρεία σκαφών με περισσότερα από 27 χρόνια εμπειρίας που θα σας προσφέρει μια καταπληκτική κρουαζιέρα με yachting! Ο πολυτελής στόλος μας και το σταθερό δίκτυο τοπικών συνεργατών μας εξασφαλίζουν ποιότητα και άριστες υπηρεσίες σε όλους τους πελάτες μας.

Με την ισχυρή μας εμπειρία, της κορυφαίας ποιότητας υπηρεσίες μας και την ικανή ομάδα μας, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας προσφέρουμε την ποικιλία των επιλογών που χρειάζεστε για να οργανώσετε τις διακοπές σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο! Θα χαρούμε να σας προτείνουμε τα γιοτ, τις περιοχές ιστιοπλοΐας και τις διαδρομές ιστιοπλοΐας στην Ελλάδα που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας για να απολαύσετε τέλειες διακοπές!

Βίντεο Ξενάγηση

Σχετικά Με Τα Σκάφη Μας

Στην Greek Sea είμαστε υπερήφανοι που παρέχουμε τις πιο πολυτελείς διαθέσιμες επιλογές, για να κάνουμε το ταξίδι σας αξέχαστο.

Προσφέρουμε μοναδικές επιλογές από ιστιοπλοϊκά γιοτ με πλήρωμα, εξωλέμβιες, SUP/Paddle Surf και οικοδέσποινα. Η ναύλωση με πληρώματα συνδυάζει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και φιλικότητα με απόλυτη ελευθερία να εξερευνήσετε καταπληκτικούς προορισμούς στην Ελλάδα!

Οι πολυτελείς καμπίνες μας σας παρέχουν όλες τις απαραίτητες ανέσεις, για να κάνουν το ταξίδι σας όσο πιο άνετο γίνεται.

Όλος ο στόλος μας είναι εξοπλισμένος με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, καθιστώντας τον μια αξιόπιστη επιλογή για τους προορισμούς του ταξιδιού σας.

Χρησιμοποιούμε την καλύτερη τεχνολογία για πλοήγηση, πρόωση, συντήρηση, ασφάλεια, επικοινωνία και συνδεσιμότητα. Έχει ληφθεί μέριμνα για αυτές οι πτυχές για να εξασφαλιστεί αποτελεσματική λειτουργία, μέγιστη απόδοση και ασφάλεια.

Τα πρότυπα ασφάλειας σκαφών δεν έχουν υπάρξει ποτέ σε υψηλότερο επίπεδο με την προσθήκη νέων τεχνολογιών.

Η ασφαλής πλοήγηση περιλαμβάνει μια σειρά από προφυλάξεις και στη Greek Sea η ασφάλειά σας αποτελεί προτεραιότητα για εμάς.

Ο εξοπλισμός ασφαλείας μας στα ναυλωμένα σκάφη συμμορφώνεται με τους κανονισμούς ασφαλείας και ελέγχεται τακτικά. Υπάρχει ένα σωσίβιο για κάθε άτομο στο σκάφος, κατάλληλα μέσα για την καταπολέμηση της πυρκαγιάς στο σκάφος και μέσα σηματοδότησης έκτακτης ανάγκης.

Επιπλέον, υπάρχει πάντα διαθέσιμη συσκευή υδροσυλλεκτών (αντλία, κάδος, μπέιλερ) και εξοπλισμός πρώτων βοηθειών.

Το πλήρωμά μας έχει λάβει οδηγίες για το πώς να χρησιμοποιεί τον εξοπλισμό ασφαλείας αποτελεσματικά, καθώς και να κάνει ό,τι καλύτερο μπορεί για να σας βοηθήσει όταν αντιμετωπίζετε προβλήματα στο νερό.